VERIFICA DATA DE EXPIRARE

Verifica valabilitatea Inspectiei Tehnice Periodice ITP

Obligatia efectuarii inspectiilor tehnice periodice precum si a respectarii periodicitatii acestora în functie de categoria vehiculului, revine detinatorului legal al acestuia.

Termenul pentru efectuarea primei inspectii tehnice periodice se socoteste de la data primei înmatriculari, iar pentru urmatoarea inspectie tehnica periodica, de la data celei precedente.

Click aici

Verificare valabilitatea politei RCA

Rolul CEDAM este acela de a oferi o evidenta centralizata a politelor RCA încheiate pe teritoriul României, atât în scopul unei mai bune urmariri a respectarii legislatiei în vigoare, cât si pentru a facilita accesul tuturor persoanelor interesate la informatii legate de existenta unei polite RCA sau a unei daune pentru un anumit autovehicul.

Click aici

Verifica istoric daune RCA

In istoricul de daune auto este indicat sa verificam o masina inainte de cumparare, pentru ca de acolo aflam in mod sigur, daca autoturismul respectiv a avut avarii (daune) in urma vreunui accident de circulatie.

Click aici

Verifica valabilitate Rovinieta

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) pune la dispozitia utilizatorilor un serviciu privind posibilitatea verificarii rovinietei on-line.

Click aici

Programari RAR

Registrul Auto Român vă pune la dispoziţie această modalitate prin care:

  • verificaţi dacă aveţi o programare validă
  • obţineţi, simplu şi direct, o programare la R.A.R.
  • anulaţi o programare obţinută anterior

Click aici