DESPRE ASIGURARILE DE VIATA

De ce am nevoie de o asigurare de viata?

> In general companiile de asigurari pun la dispozitia clientilor o multitudine de motive pentru a incheia o polita. Extragand omniprezentul element comercial, lucrurile pot fi sintetizate astfel:

> Ai nevoie de o asigurare de viata pentru a oferi familiei sau celor aflati in intretinere un minim de sprijin in cazul decesului tau sau a pierderii accidentale a capacitatii de a munci

> Ai nevoie de o asigurare de viata pentru a economisi in mod organizat sume de bani pentru momente dificile sau pentru batranete

Ce inseamna asigurarea de viata?

> Asigurarea de viata reprezinta un serviciu financiar care are rolul de a acoperi pierderile financiare generate de producerea unor anumite evenimente, are rolul de a echilibra bugetul unei persoane sau al unei familii in situatia in care un deces, o invaliditate sau o imbolnavire il dezechilibreaza.

> Beneficiile unei polite variaza mult si in functie de clauzele aditionale atasate unui contract standard. Spre exemplu, in cazul unei asigurari clasice de viata la care se ataseaza si clauze ce acopera invaliditatea din accident, beneficiarul politei va primi un procent din suma asigurata, conform conditiilor contractuale.

> Daca la asigurarea de baza se adauga o clauza ce acopera bolile grave, atunci asiguratul va putea beneficia de o indemnizatie financiara din partea asiguratorului ce il va ajuta in perioada de tratament, spre exemplu.
Sursa: www.asigurariledeviata.ro

Vrei sa afli mai multe informatii despre asigurarile de viata? Contacteaza-ne

ADRESA

Oradea, str. Nufarului, nr. 15, bl. D136, ap. 1

TELEFON

+40 760 999 555

EMAIL

artevispro@gmail.com