DESPRE CASCO

Ce este o polita CASCO?

> O polita CASCO este o asigurare care va protejeaza PROPRIUL VEHICUL de furt sau de eventualele daune pe care acesta le poate suferi, indiferent daca sunteti responsabil sau nu de producerea acestora in timp ce asigurarea RCA acopera PAGUBELE PRODUSE TERTILOR, din vina dumneavoastra, ca urmare a unui accident rutier.

> Polita se incheie dupa inspectarea in prealabil a vehiculului de catre un reprezentant al companiei de asigurari, moment in care acesta va efectua si fotografii ale masinii, va nota imbunatatirile sau modificarile aduse masinii (daca este cazul – sistem audio nou, jante, etc.) si va constata eventualele daune existente care nu vor fi despagubite, intocmindu-se astfel un raport de inspectie semnat de ambele parti.

> Prin urmare posesorii automobilelor trebuie sa stie ca, optand pentru o astfel de polita – este adevarat, ceva mai scumpa – vor avea acoperire in cazul producerii unor avarii in mod accidental. Totusi, tebuie cunoscut faptul ca politele difera de la o companie la alta, iar unele clauze care sunt incluse in asigurarea standard de catre un asigurator, la altul pot fi acoperite numai contra cost.
Sursa: www.asigurareamasinilor.ro

Vrei sa afli un pret pentru o asigurare CASCO? Cere o oferta

ADRESA

Oradea, str. Nufarului, nr. 15, bl. D136, ap. 1

TELEFON

+40 760 999 555

EMAIL

artevispro@gmail.com